“Nagyon kedvesen fogadtak minket a Rádió1 stúdiójában. Bazsa Péter mutatta be a rádiót, a kereskedelmi részlegtől kezdve a stúdiókon át végigvezetett mindenhol. Bemutatta a teljes rádiós műsor felépítését, ki- milyen szerepet vállal abban, hogy egy napi adás elkészüljön, részletezve a munkafolyamatokat.”

“három stúdióban voltunk. Az egyik, ahol a reklám felmondásokat veszik fel, és szerkesztik meg. Volt itt egy hangszigetelt szoba, köralakú mikrofonnal, pont olyan, mint a zenei stúdiókban. A másik helyiségben szerkesztik meg a felvett anyagot, zenei aláfestésekkel, effektekkel. (…) A következő stúdióba, ahova mentünk, ott éppen adást készítették elő a holnapi napra. Itt kezdődött Tamás számára az igazi élmény. (…) Bepillantást nyertünk az adáskészítés folyamataiba, hogyan állítják és kapcsolják össze az élő adást a zenékkel és a hírekkel. Tamás számára a harmadik stúdió volt a nap csúcspontja, ahol találkozhatott a kedvenc műsorvezetőjével, Cookyval. Nagyon kedves és közvetlen volt velünk. Tomit maga mellé ültette és bevezette a műsorvezetés technikai rejtelmeibe, a zenekészítés világába. Egy kis bemutató után kipróbálhatta a zenei keverőpultot.”

“Úton hazafelé, megkérdeztem, hogy érezte magát, akkor csak annyit mondott „majdnem elsírtam magam” és ezentúl a kávét az új bögréjéből fogja inni. Nagyon boldog volt, sokszor megköszönte, hogy valóra válhatott egy álma.” (kísérői visszajelzés)