IMG_09052016. január 19-én megtartottuk a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! program első civil tréningjét, melynek keretében igyekeztünk a Budapestre érkező vidéki civil szervezetek képviselőinek minden olyan információt átadni, mely egy sikeres Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Nap megvalósításához szükséges.

A tréningen két olyan munkáltatót is vendégül láthattunk, akik a nyílt napnak is helyet adtak a tavalyi évben. A CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. részéről Losonczi Tibor vezérigazgató helyettest,  Parfüméria Douglas Kft. részéről pedig két olyan munkavállalót köszönthettünk, akik a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Napon közvetlen kapcsolatban álltak az odalátogató résztvevővel.

 

 

IMG_0920Képzésünkön három fogyatékos résztvevő is segítségünkre volt, és megosztotta tapasztalatait az eseménnyel kapcsolatban, Xénia, Natasa és Tamás mutatkozott be a képzésen személyesen.

A tréningen hat vidéki, illetve egy budapesti civil szervezet munkatársait ismerhettük meg.

Bízunk benne, hogy együtt egy sikeres országos Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Napot tudunk megvalósítani 2016. április 27-én. Terveink szerint ezen a napon országosan legalább 50 személyes találkozást szervezünk meg fogyatékos emberek és munkáltatók között.

A tréning helyszínéül azt a Mercure Budapest Korona Hotelt választottuk, mely szintén fogadta a programot 2015-ben.