Résztvevőként milyen tapasztalatokat szerzett a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Napon?

Tökéletes szervezés, bánásmód, gördülékeny folyamatok, szerintem a Salva Vita Alapitvány maximálisan eleget tett mindennek, ami pedig nem jól sikerült, az nem rajta múlt. Nagyon emberi és szimpatikus volt a hozzáállásuk felém/felénk, örömmel tölt el, hogy találkozhattam velük. Remélem, hogy még sok ilyen napot szerveznek, hogy további “álmodóknak” valósíthassák meg vágyaikat egy nap erejéig. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz!
2015-ös résztvevőnk
Nekem az egész nap egy hatalmas élmény volt, és minden perce pozitív tapasztalat volt számomra.
2015-ös résztvevőnk
Tényleg olyan munkát lehet így kipróbálni, ami esetleg már foglalkoztatja az embert rég, de nem mert ezért semmit tenni, tanulni, mert félt a csalódástól, hogy nem fog megfelelni, de itt rájöhetett, hogy meg lehet csinálni. Adhatott egy iránymutatást, hogy merre is kell elindulni a céljaink megvalósításához.
2016-os résztvevőnk
A Neked MUNKA, nekem ÁLOM! projekt során egy tartalmas és érdekes napot tölthettem az MTVA székházában. Nagyon empatikus munkatársak mutatták be a műsorkészítés folyamatát és számtalan kérdésre választ kaptam. Egy székházbeli körbevezetés során pedig beleleshettem a televíziózás és a rádiózás gyakran rejtett titkaiba és folyamataiba.
2016-os résztvevőnk
Mindenképpen büszke vagyok rá, hogy részese lehettem ennek a kampánynak, az MTVA-ból abszolút pozitív tapasztalatokkal térhettem haza. Köszönöm a lehetőséget , na meg Mohay M4 Sportos Bence kabátját.
2016-os résztvevőnk
Mindenképp nagyon hasznos, hisz ezáltal olyan ember is részt vehet ebben a programban, aki talán gyakorlatban soha nem tapasztalhatna meg hasonló élményeket. Másrészt bízom benne, hogy több esetben segítséget is nyújthet a program egy későbbi valós munkakör megtalálásához, akár ebben a munkakörben történő
alkalmazáshoz.
2016-os résztvevőnk

Munkáltatóként milyen tapasztalatokat szerzett a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Napon?

Egyrészt sikerült megismernünk egy agilis autista fiatal embert, aki roppant hálás volt a nap végén. Másrészt – bár így gondoltuk előre is – meglepett a munkatársaink befogadása és elfogadása a fogyatékosokkal kapcsolatosan.
Losonczi Tibor (vezérigazgató-helyettes)
CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő zRt.
Nagyon szimpatikus szervezőcsapat, rendszeres tájékoztatás, udvarias, de közvetlen kommunikáció, jól előkészített és jó hangulatú sajtótájékoztató, gördülékenyen lebonyolított nap, a kísérő, Lejla talpraesettsége, Anita felkészültsége és nyitottsága, a Hársfa alapítvány integrált edzése és persze maga az élmény, hogy segíthettem valakinek.
Mohay Bence (sportriporter)
MTVA - M4 Sport
Örömet okoz számunkra, hogy lehetőséget biztosítsunk a megváltozott munkaképességű személyeknek, hogy betekintést nyerjenek a munka világába. Az ő álmaik, elképzeléseik is valóra válhassanak, érezzék, hogy ők is hasznos tagjai a társadalomnak.
Pantó Lászlóné (Bölcsődevezető)
Budapest Főváros XVIII. kerület PSZI-PSZL. Önkormányzat
Elsősorban örülünk,hogy egy napját szebbé tehettük Melindának.Boldoggá tett az érzés,hogy a munkánk,amit imádunk,nem csak nekünk szerez örömet és hogy vannak még néhányan,akik hasonló elkötelezettséggel tudnák végezni a pult mögötti feladatokat.Nagyon pozitív élmény volt látni,hogy akikkel nap mint nap együtt dolgozom,mennyire empatikusak és segítőkészek.És mindenképp köszönetre méltó,hogy a cég nyitott volt erre a programra és lehetőséget adott a megvalósításra!
Bor Nikoletta (Üzletvezető, barista)
Cafe Frei Central Europe Kft.
Jól szervezett és felépített programok.
dr. Matos László (vezető karnagy)
Magyar Rádió Gyermekkórusa

Miért döntött úgy a cég, hogy részt vesz a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! programban, mint fogadó munkahely?

Mert elkötelezett híve vagyok a hátrányos helyzetűek támogatásában!
dr. Matos László (vezető karnagy)
Magyar Rádió Gyermekkórusa
Munkáltatóként és közszolgáltatóként is fontosnak tartjuk a fogyatékos személyek esélyegyenlőségének biztosítását. Szerettük volna segíteni az érintett fiatalember álmának megvalósítását.
Ujj Zsuzsa (PR irodavezető)
Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.
A program célja teljes mértékben egyezik a mi elgondolásainkkal a fogyatékos munkavállalókkal kapcsolatosan.
Losonczi Tibor (vezérigazgató-helyettes)
CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő zRt.
Mert fontosnak tartjuk az alapítványok munkáját és igyekszünk ezeket a lehetőségeinkhez mérten támogatni, inspirálni a fiatalokat, hogy hasonló munkát válasszanak.
Maróy Krisztina (Főszerkesztő)
Ringier Axel Springer Magyarország- GLAMOUR magazin