Hogyan tud csatlakozni a Neked Munka, nekem ÁLOM! programhoz?

employer

A Neked MUNKA, nekem ÁLOM! programban való részvételi szándékát az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezheti felénk. A jelentkezést követően felvesszük a Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a program menetéről, részleteiről, csatlakozási lehetőségekről. A programot fogadó munkahelyeket arra kérjük, hogy jelöljék ki azt a munkakört, munka területet, melynek kipróbálására lehetőséget biztosítanak, és nevezzék meg azt a munkahelyi mentort, akinek a napi munkáját a fogyatékos résztvevő végigkövetheti.

A jelentkező munkáltatóhoz abban az esetben tudunk fogyatékos résztvevőt közvetítetni, amennyiben az egybeesik a fogyatékos jelentkezők elképzeléseivel.

A programban való részvétel ingyenes. A részt vevő munkahelyek idejüket és elkötelezettségüket szánják a kezdeményezésnek.

Jelentkezni munkáltatóként bármikor lehet.

Legközelebb 2020. október 15-22. között lesz Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Nap országszerte!

 

A cég adatai

* A szervezet mérete: (Kérjük, jelölje meg azt a kategóriát, amelybe szervezete a kiírás alapján tartozik)

A cég székhelye

Kapcsolattartó adatai

Honnan értesült a programról?

Beleegyező nyilatkozat

A Neked MUNKA, nekem ÁLOM! programot médiakampány kíséri. Ennek keretében fotókat és filmfelvételeket készítünk a programról. A médiakampány célja a program országos bemutatása, imertté tétele és a fogyatékos emberek foglalkoztatásának előmozdítása. Kérjük az alábbi beleegyező nyilatkozattal jelezze, ha a programot kísérő médiakampányban részt kíván venni.

Beleegyezem, hogy a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! program keretében készült sajtóanyagokat, fotókat, filmfelvételeket a Salva Vit Alapítvány további engedély és ellenszolgáltatás nélkül a program népszerűsítése érdekében felhasználja.