A Neked MUNKA, nekem ÁLOM! program egy olyan különleges nyílt nap, melynek célja, hogy lehetőséget adjon fogyatékos emberek és munkáltatók számára egy személyes találkozására, egymás megismerésére és kölcsönös tapasztalatszerzésre.

A Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Napon a fogyatékos résztvevők fél napig együtt dolgozhatnak egy számukra érdekes munkahely munkatársával, egy őket érdeklő munkakörben és testközelből figyelhetik meg egy munkavállaló mindennapi tevékenységeit. E nyílt napon, a fogyatékos emberek bemutatkozhatnak, míg a munkáltatók és a munkahelyi közösség megismerheti a hozzájuk érkező résztvevő egyéni adottságait, képességeit, személyiségét. A fogyatékos emberek és a munkahelyek találkozását munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek segítik, melyek a fogyatékos jelentkezőket, a munkáltatókat is felkészítik a programban való részvételre. A fogyatékos résztvevőket szervezők kísérik a munkahelyekre, és támogatják a helyszínen a folyamatot.

A Neked Munka, Nekem ÁLOM! program azoknak a fogyatékos embereknek szól, akik szeretnék kipróbálni álmaik munkáját és azoknak a munkáltatóknak, akik szívesen adnának nekik lehetősége erre.

A programban bármilyen jellegű, a magán, a non-profit szektorban vagy a közszférában működő munkáltatók, vállalkozások és szervezetek részt vehetnek.

Útmutatónk a csatlakozni kívánó szervezeteknek és munkáltatóknak, valamint a program iránt érdeklődő fogyatékos embereknek nyújt hasznos információkat.

A programról készült 2018-es kétnyelvű kiadvány letöltése: 

2018-as kiadvany_borito

2018-as kiadvany_teljes

 

A programról készült alábbi 2017-es útmutató kiadány letöltése: Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Útmutató

 

Útmutató 1 oldal     Útmutató 2 oldal     Útmutató 3 oldal     Útmutató 4 oldal

Útmutató 5 oldal     Útmutató 6 oldal     Útmutató 7 oldal     Útmutató 8 oldal

Útmutató 9 oldal     Útmutató 10 oldal     Útmutat 11 oldal     Útmutat 12 oldal