A Támogatott Foglalkoztatás szolgáltatás fogyatékkal élő, illetve egészségkárosodott álláskeresőknek segít az elhelyezkedésben, egyúttal munkáltatóknak nyújt támogatást megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása terén.

Munkánk során arra törekszünk, hogy mind a hozzánk jelentkező álláskeresőket, mind a hozzánk forduló munkáltatókat alaposan megismerjük, feltérképezzük erősségeiket, korlátaikat és meghatározzuk azokat a területeket, amelyeket esetleg fejleszteni kell a sikeres munkavállaláshoz, foglalkoztatáshoz. A felmérést követően az egyéni szükségletek figyelembe vételével felkészítjük mindkét felet, segítünk a munkavállalással kapcsolatos ügyintézésben. A sikeres felkészítés után megkeressük a megfelelő embert a megfelelő helyre.
Alapítványunk egyik  kiemelten fontos és mindkét fél számára biztonságot adó szolgáltatása a betanítás. Ez azt jelenti, hogy az első időszakban a munkavállaló és munkáltató igényei szerint jelen vagyunk a munkahelyen, és segítjük a feladatok elsajátítását, valamint a zökkenőmentes beilleszkedést.
Alapítványunk az elhelyezést követően bármikor hívható, akár a munkavállalónak, akár a munkáltatónak a foglalkoztatással kapcsolatos nehézsége merül fel.

További információ: www.salvavita.hu